PACER neemt deel aan Civiele Bedrijvendagen TU Delft

In mei vinden de Civiele Bedrijvendagen plaats van de TU Delft georganiseerd door studievereniging Practische Studie. PACER neemt deel aan twee onderdelen: het Civiele Bedrijvenforum op dinsdag 2 mei en de 1-op-1 gesprekken op donderdag 11 mei. 

Civiele Bedrijvenforum

Als kick-off voor de Civiele Bedrijvendagen werd voor de tweede keer het Civiele Bedrijvenforum georganiseerd. Onder leiding van Hennes de Ridder werd er op informele manier kennis gemaakt met de civiele sector. PACER was één van de zes aanwezige bedrijven. Tijdens deze lunchsessie heeft Leon Aulman, vestigingsmanager Rotterdam en adviseur projectbeheersing, de studenten van de TU Delft meer verteld over werken bij PACER. Al met al was het een geslaagde bijeenkomst. 

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Individuele gesprekken

Op donderdag 11 mei voert PACER 1-op-1 gesprekken van een half uur met een aantal studenten. Studenten hebben zich hiervoor kunnen aanmelden bij studievereniging Practische Studie. 


Ben jij je vergeten aan te melden, maar wil je wel graag kennismaken met PACER? Stuur ons een e-mail: sollicitaties@pacer.nl of kom langs op onze inhousedag op vrijdag 19 mei. 


Meer informatie over de Civiele Bedrijvendagen vind je hier. Neem dan ook gelijk eens een kijkje in het Civiel Profiel, een jaarlijks boekwerk waarin meer informatie over de deelnemende bedrijven is te vinden.