Gaat u kopje onder in
nieuwe contractvormen?


   Contractmanagement voor programma Beter Benutten

   Rijk, regio en bedrijfsleven nemen in het “Beter Benutten” programma samen innovatieve maatregelen om de bereikbaarheid in de drukste regio’s te verbeteren.

   PACER verzorgt voor Rijkswaterstaat een gedeelte van het contractmanagement voor twee “Beter Benutten” maatregelen. Deze twee maatregelen zijn: de derde rijstrook A1 Bunschoten – Hoevelaken en de spitsstroken A7-A8 Purmerend – Zaandam.

   Vanwege de korte doorlooptijd van beide contracten is de contractbeheersing een dynamische klus. Door te investeren in een goede band met de opdrachtnemers en door het contractdossier op orde te houden, heeft het projectteam grip op tijd en kwaliteit.

   Gezien de eerste positieve resultaten is in 2014 besloten het programma voort te zetten.

    

   Onze 80-20 filosofie


   Binnen PACER doorloopt elke medewerker een continu opleidingstraject. Dit betekent dat iedere medewerker binnen PACER volgens een samengestelde opleiding één dag per week gedurende het hele jaar tijd besteedt aan zijn/haar kennisontwikkeling. Dit gebeurt individueel, in samenwerking met andere medewerkers of door het oefenen van het geven van presentaties en cursussen intern of extern.

   Door deze intensieve wijze van kennisdeling en ontwikkeling versterkt iedere PACER medewerker zijn/haar kennis in de strategische vakgebieden van PACER.


   Wij zijn PACER