PACER

Gecertificeerd voor ISO9001 (sinds 2015) en NEN 4400-1 (sinds 2016)

PACER is een dynamisch advies- en ingenieursbureau dat zich richt op projectmanagement, advies, contract- en risicomanagement in technische projecten en processen in de infrastructuur. Wij zijn gevestigd in Utrecht en Rotterdam en opereren door heel Nederland voor overheden en het bedrijfsleven. Met ca. 40 medewerkers staan wij voor kwaliteit en doen er daarom ook alles aan om dit te borgen. Mede dankzij deze aanpak zijn wij zowel ISO9001 als NEN4400-1 gecertificeerd.
 

Onze 80-20 filosofie


Binnen PACER doorloopt elke medewerker een continu opleidingstraject. Dit betekent dat iedere medewerker binnen PACER volgens een samengestelde opleiding één dag per week gedurende het hele jaar tijd besteedt aan zijn/haar kennisontwikkeling. Dit gebeurt individueel, in samenwerking met andere medewerkers of door het oefenen van het geven van presentaties en cursussen intern of extern.

Door deze intensieve wijze van kennisdeling en ontwikkeling versterkt iedere PACER medewerker zijn/haar kennis in de strategische vakgebieden van PACER.


Wij zijn PACER

 
 
 

Neem contact op

Neem contact met ons op over gerelateerde zaken inzake ons bedrijf of diensten.

We doen ons best om zo snel mogelijk te reageren.

Verzend
PACER B.V.
Savannahweg 17
    3542AW Utrecht
    Nederland
+31(0)30 241 65 26
info@pacer.nl
Google Maps