Gaat u kopje onder in
nieuwe contractvormen?


   Coördinator Realisatie Techniek

   Coördinatie marktbenadering voor discipline techniek bij de contractvoorbereiding van het project A4 Delft-Schiedam.

   Het project loopt al sinds 1963 en ligt zeer gevoelig in de publieke omgeving. De coördinatie vindt plaats door alle relevante onderzoeksresultaten te verzamelen, die bijgevoegd worden aan het Aanbestedingsdossier om gunstige biedingen te genereren.

   PACER is integraal verantwoordelijk voor het RAMS dossier van het project. Dit omvat het volgen van de Leidraad RAMS (2010, www.leidraadse.nl) en het afstemmen met de verschillende disciplines over de eisen voor betrouwbaarheid, beschikbaarheid, onderhoudbaarheid en veiligheid.

   Het gaat hier om een RAMS analyse die op een vergelijkbare wijze wordt uitgevoerd als in de Cenelec NEN EN 50126 beschreven voor spoorsystemen.

    


   Onze 80-20 filosofie


   Binnen PACER doorloopt elke medewerker een continu opleidingstraject. Dit betekent dat iedere medewerker binnen PACER volgens een samengestelde opleiding één dag per week gedurende het hele jaar tijd besteedt aan zijn/haar kennisontwikkeling. Dit gebeurt individueel, in samenwerking met andere medewerkers of door het oefenen van het geven van presentaties en cursussen intern of extern.

   Door deze intensieve wijze van kennisdeling en ontwikkeling versterkt iedere PACER medewerker zijn/haar kennis in de strategische vakgebieden van PACER.


   Wij zijn PACER