Een overzicht van onze beschikbare cursussen

Systems Engineering én Systeemgerichte Contractbeheersing in 1 dag!

Zowel in B&U als Infra wordt steeds vaker Systems Engineering (SE) en Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) toegepast in projecten. Wat deze methoden nu precies zijn en hoe deze werken, leert u in de cursus SE & SCB in 1 dag.

U maakt op praktische wijze kennis met deze projectgereedschappen en wat er bij komt kijken om er mee te werken. Doordat zowel opdrachtgevers (OG) als opdrachtnemers (ON) in deze workshop kunnen deelnemen ontstaat een praktijkgerichte dynamiek en interactie.

 Inschrijven!

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo tekst en afbeelding blok

Systeemgerichte Contractbeheersing (2 dagen)

Zowel in B&U als Infra passen opdrachtgevers steeds vaker Systeemgericht Contractbeheersing (SCB) toe voor de beheersing van geïntegreerde contracten. Dergelijke methodes binnen het projectmanagement werken optimaal indien zowel opdrachtgevers (OG) als opdrachtnemers (ON) hun rollen kennen en de methodes goed beheersen.

Doordat zowel OG als ON in deze workshop kunnen deelnemen ontstaat een praktijkgerichte dynamiek en interactie.
  Inschrijven!

Systems Engineering (3 dagen)

Zowel in B&U als Infra passen opdrachtgevers steeds vaker Systems Engineering (SE) toe bij het ontwikkelen en uitvoeren van projecten. Dit komt doordat SE als projectmanagement gereedschap bijdraagt aan het definiëren en beheersen van het project van initiatief tot en met realisatie en exploitatie.

SE is volop in ontwikkeling. De SE methodes zorgen ervoor dat de taken van zowel opdrachtgevers (OG) als opdrachtnemers (ON) duidelijk zijn.

Met de expliciete werkwijze kunnen zij samen de kwaliteit en voortgang van hun projecten goed beheersen. Doordat zowel OG als ON in deze cursus kunnen deelnemen ontstaat een praktijkgerichte dynamiek en interactie.

Extra: PACER biedt als extra bij deze cursus de optie voor alle deelnemers om de oefentool met SAM de Systems Engineer een jaar gratis te gebruiken in de eigen projectorganisatie.
Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo tekst en afbeelding blok