Gaat u kopje onder in
nieuwe contractvormen?


   Project Ombouw Amstelveenlijn

   De Amstelveenlijn wordt een vernieuwde tramverbinding tussen Amsterdam Zuid en Westwijk.

   Op dit traject worden verschillende maatregelen genomen om er een hoogwaardig openbaar vervoer (HOV) systeem van te maken. Het project Ombouw Amstelveenlijn is een van deze maatregelen en focust zich op de fysieke ombouw van de Amstelveenlijn.

   In het project worden onder andere drie ongelijkvloerse kruispunten ontwikkeld, krijgen haltes een nieuwe uitstraling, worden haltes geamoveerd en wordt bij de Legmeerpolder een nieuw opstelterrein gerealiseerd.

   De totale kosten van de vernieuwing zijn 300 miljoen euro. De Stadsregio Amsterdam (95%) en de gemeenten Amsterdam en Amstelveen (5%) betalen gezamenlijk 225 miljoen euro. De resterende 75 miljoen komt van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

   Adviseurs van PACER zijn betrokken van het opstellen van het contract, inclusief de Vraagspecificatie, dat in 2016 aanbesteed zal worden in de vorm van een Design and Construct contract.

    

    

   Onze 80-20 filosofie


   Binnen PACER doorloopt elke medewerker een continu opleidingstraject. Dit betekent dat iedere medewerker binnen PACER volgens een samengestelde opleiding één dag per week gedurende het hele jaar tijd besteedt aan zijn/haar kennisontwikkeling. Dit gebeurt individueel, in samenwerking met andere medewerkers of door het oefenen van het geven van presentaties en cursussen intern of extern.

   Door deze intensieve wijze van kennisdeling en ontwikkeling versterkt iedere PACER medewerker zijn/haar kennis in de strategische vakgebieden van PACER.


   Wij zijn PACER