Omdat planning ook
gewoon een vak is.


   PACER en Sweco in raamovereenkomst projectbeheersing Rijkswaterstaat

   De combinatie Sweco – PACER heeft in 2016 de raamovereenkomst Projectbeheersing getekend met Rijkswaterstaat voor het perceel ‘Multidisciplinaire producten’.

   De raamovereenkomst gaat in op het leveren van producten op het gebied van projectbeheersing aangevuld met de levering van producten voor scope-, kwaliteits- en capaciteitsmanagement. De overeenkomst heeft een looptijd van twee jaar.

   Rijkswaterstaat wil met deze raamovereenkomst de markt optimaal benutten en producten tijdig inkopen tegen de optimale prijs-/kwaliteitverhouding. Bij projecten op het gebied van aanleg en onderhoud kunnen de diensten Grote Projecten en Onderhoud (GPO) en Programma’s, Projecten en Onderhoud (PPO) de komende twee jaar een beroep doen op de samenwerkingscombinatie.

   De duidelijke aanpak van Sweco en PACER draagt bij aan ontzorging van Rijkswaterstaat omdat instrumenten worden ingezet die integraliteit en tijdigheid borgen. Dit levert een duidelijke meerwaarde.

   De raamovereenkomst geldt voor geheel Rijkswaterstaat en heeft een landelijke dekking: alle directies en afdelingen Rijkswaterstaat kunnen gebruik maken van deze raamovereenkomst.


    


   We zijn trots dat we de komende jaren Rijkswaterstaat ook kunnen blijven ondersteunen op het gebied van projectbeheersing”, aldus Florens Kneepkens, manager ingenieursdiensten bij PACER. “Deze raamovereenkomst biedt goede kansen om kennis, expertise en ervaring op het gebied van projectbeheersing van Sweco en PACER te bundelen om projecten van Rijkswaterstaat tot een succes te kunnen maken”, aldus Remco Hofstede, manager business development bij Sweco.


   Onze 80-20 filosofie


   Binnen PACER doorloopt elke medewerker een continu opleidingstraject. Dit betekent dat iedere medewerker binnen PACER volgens een samengestelde opleiding één dag per week gedurende het hele jaar tijd besteedt aan zijn/haar kennisontwikkeling. Dit gebeurt individueel, in samenwerking met andere medewerkers of door het oefenen van het geven van presentaties en cursussen intern of extern.

   Door deze intensieve wijze van kennisdeling en ontwikkeling versterkt iedere PACER medewerker zijn/haar kennis in de strategische vakgebieden van PACER.


   Wij zijn PACER