Omdat planning ook
gewoon een vak is.


   Renovatie Velsertunnel

   Vanwege de nieuwe tunnelwetgeving is renovatie van de Velsertunnel in de A22 noodzakelijk. In deze bijna 60 jaar oude tunnel zijn de installaties en vluchtwegen aan vervanging toe. Bovendien is er veel schade aan het plafond door hoge vrachtwagens die zich regelmatig vastrijden. Het belang van deze tunnel voor de omgeving maakt het afsluiten van een van de tunnelbuizen erg gevoelig

   Voor de renovatie van de Velsertunnel leverde PACER een adviseur omgevingsmanagement die verantwoordelijk was voor de contacten met interne en externe stakeholders voor het project. Onze adviseur deed dit op basis van Strategisch Omgevingsmanagement (SOM).

   De dynamiek tussen Rijkswaterstaat en de omgeving waarin hij opereerde, maakte dit project erg interessant.


   Onze 80-20 filosofie


   Binnen PACER doorloopt elke medewerker een continu opleidingstraject. Dit betekent dat iedere medewerker binnen PACER volgens een samengestelde opleiding één dag per week gedurende het hele jaar tijd besteedt aan zijn/haar kennisontwikkeling. Dit gebeurt individueel, in samenwerking met andere medewerkers of door het oefenen van het geven van presentaties en cursussen intern of extern.

   Door deze intensieve wijze van kennisdeling en ontwikkeling versterkt iedere PACER medewerker zijn/haar kennis in de strategische vakgebieden van PACER.


   Wij zijn PACER