Mist u ook de rode draad
binnen alle normen en richtlijnen?


   Tulip 2 GIS-Webapplicatie: Visualisatie van informatie over wegkwaliteit en onderhoud.


   Met de nieuwe “Tulip 2”- Tool combineert PACER de gegevens vanuit diverse complexe weg-informatiesystemen op een heldere en inzichtelijke manier.
   Door een combinatie toe te passen van een Dynamic HTML front-end systeem met een Oracle database maakt PACER verkeersdata toegankelijk voor de gebruikers.


   Door niet te werken met een losse set verkeersgegevens onttrekt de Tulip2 tool direct de verkeersinformatie uit de databases van de Nieuw Zeelandse databases van NZTA.

   Door het gebruik van een open architectuur is de tool geschikt voor toepassing bij elke willekeurige database en/of op ieder platform. Ook de HTML front-end is integreerbaar in ieder soort website.

   De Tulip-2 tool wordt standaard geleverd met een ‘mapping capability’. Via één-klik selectie van provincies of regio’s, woonwijken, wegen en meer wordt de gebruiker in staat gesteld om in te zoomen op locatie specifieke gegevens en kunnen rapportages worden gegenereerd.

   De Tulip-2 tool, gelanceerd in februari 2013, werkt op basis van ‘passagiers vervoersgegevens’.

   Opdrachtgever: NZTA, New Zealand, betrokken firma Tulip Systems
   Periode: november 2012 – februari 2013   Onze 80-20 filosofie


   Binnen PACER doorloopt elke medewerker een continu opleidingstraject. Dit betekent dat iedere medewerker binnen PACER volgens een samengestelde opleiding één dag per week gedurende het hele jaar tijd besteedt aan zijn/haar kennisontwikkeling. Dit gebeurt individueel, in samenwerking met andere medewerkers of door het oefenen van het geven van presentaties en cursussen intern of extern.

   Door deze intensieve wijze van kennisdeling en ontwikkeling versterkt iedere PACER medewerker zijn/haar kennis in de strategische vakgebieden van PACER.


   Wij zijn PACER